Profarm.com.tr Eticaret Web Sitesi.. 19.03.2024

Gizlilik Sözleşmesi

PROFARM'ın kayıtlı Üyelerinden aldığı bilgilerin kullanımı ile ilgili politikası ve Üyelerin sahip olduğu haklar, aşağıda sıralanmıştır ; 


1. Elektronik posta adresiniz hiçbir gerekçe ile söz konusu diğer satış sitelerinden pazarlama yapmak amacıyla kullanılmayacaktır, üçüncü şahıslarla paylaşılmaycaktır.
2. Bize verdiğiniz üyelik bilgileri ve diğer kişisel bilgiler, sizin onayınız dışında diğer üyelere açılmayacaktır. Ancak bu bilgiler, firmamızın kendi bünyesinde müşteri profili belirlemek amacıyla saklamakta alışverişlerinizde kullanılmaktadır.
3. Sisteme girdiğiniz tüm bilgilere sadece siz ulaşabilir ve bunları sadece siz değiştirebilirsiniz. Bir başka üyenin sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Bu konuda elimizden gelen en üst güvenlik şartlarını sitemizde sağlamaya özen göstereceğiz.
4. Kayıt esnasında sizden istenen kişisel bilgilerden, zorunlu olanlar hariç, istediklerinizi kendi insiyatifiniz dahilinde bize bildirebilirsiniz. Bize vermeyi tercih etmeyeceğiniz bilgiler varsa, bu alanları doldurmak veya işaretlemek zorunda değilsiniz.
5. Sitemizden yaptığınız alışverşlerde vermiş olduğunuz kredi kartı bilgileri kesinlikle tarafımızdan kayıt altına alınmamaktadır. Sitemizde söz konusu güvenliği en üst düzeyde tutmaya çalışacağımız sözünü size vermeyi taahütt ederiz.

Bu ilkeler ile kişisel haklarınız bizim tarafımızdan güvence altına alınmıştır.


Şirketimizin Güvenlik Politikası gereği;

Müşterilerimizin güvenli bir şekilde, rahatça alışveriş yapabilmelerini sağlamak için en gelişmiş güvenlik sistemlerini kullanmaktadır. 
Sistemimizdeki 128 bit SSL sayesinde kredi kartı bilgileriniz üçüncü şahısların gözünden ve müdahalesinden korunmaktadır. Sipariş işlemlerinin bütün aşamasında tüm bilgi alışverişi SSL güvencesi altındadır ve tüm veri akışı şifreli olarak yapılmaktadır. Bu, pratik olarak kırılması mümkün olmayan bir şifrelemedir. SSL güvenlik protokolü sayesinde sitemize verdiğiniz kredi kartı bilgileriniz şifrelenerek bankaya gönderilir ve bu işlem sırasında bu bilgilere bizlerin dahi ulaşabilmesi mümkün değildir. 

Profarm Sanal Satış Mağazası, hiçbir müşterisinin kredi kartı bilgilerini sisteminde saklamamaktadır. Bu sebepten dolayı kendi kredi kartı güvenliğiniz için, her sipariş oluşturma aşamasında kart bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekmektedir.

Daha detaylı bilgiler için iletişim bilgilerimizden site yetkilierimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Mağazamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve güvenden dolayı teşekkür ederiz.

 

 

Hızlı Destek Hattı: 0212 230 56 74  |  info@profarm.com.tr