Profarm.com.tr Eticaret Web Sitesi.. 28.04.2024

Profarm Ltd. 9. Petzoo Eurasia Istanbul Pet Fuarı'nda Yeni Ürünlerini Pet Sahipleriyle Buluşturdu

İstanbul, 26/10/2023 - Profarm Ltd., Evcil Hayvan Ürünleri alanında önemli bir etkinlik olan 9. Petzoo Eurasia Istanbul Pet Fuarı'nda büyük bir heyecanla yer aldı. Fuar, 12-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti ve şirketimiz, ziyaretçilere yeni ürünlerini sunarken, aynı zamanda sadık müşterilerini ve bayilerini de ağırladı.

Profarm Ltd. standı, fuarın merakla beklenen noktalarından biriydi. Şirketimiz, özellikle evcil hayvanların sağlığını ön planda tutan ürünleriyle dikkat çekti. Fuar süresince ziyaretçilere yeni çıkan "Pro-Septic Antiseptikleri" tanıtıldı ve aynı zamanda yurtdışından getirilen birbirinden farklı kedi ve köpek yoğurt çeşitleri -ki içlerinde sadesinden  kemik koruyucularına, Omega3&6 dan tüy parlatanına kadar bir çok farklı türü barındırıyor.- keyifle ziyaretçilere sunuldu.

Evcil hayvan sahipleri, fuarda büyük ilgi gören Profarm Ltd. standında kedi ve köpekler için özel olarak üretilmiş şampuanlar ve bakım ürünleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.

Öte yandan yıllardır Profarm  ürünlerini kullanan değerli müşterilerimiz, standı ziyaret ederek postbiyotikler ve vitaminlerini, yeni çıkan ürünleri aradılar ve uzman ekip tarafından bilgilendirildiler. Kullanıcılarımızın deneyimlerini paylaşmaları sayesinde, önemli dönüş ve talepleri dinleyerek pet sahiplerinin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda yeni ürünler çıkartmak üzere şimdiden çalışmaya başladık.

Profarm Ltd., evcil hayvanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkıda bulunan yaşamlarının her aşamasında ihtiyaç duydukları  ürünler sunarak, 9. Petzoo Eurasia Istanbul Pet Fuarı'nda büyük bir başarı elde etti. Şirketimiz, evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap verme konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Daha fazla bilgi edinmek veya Profarm Ltd.'nin ürünlerini keşfetmek ve satın almak isterseniz, resmi web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Fuarda emeği geçen herkese, ve ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Profarm Ailesi
 


Tüm ürünlerimizle müşterilemizi ağırladık

LCS-3 gibi doğal ürünlerimizi de sergiledik

Bayilerimizi de standımızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk

Yeni ürünlerimiz Pro-Septic 00,2%-00,3% ve pet bakım serimiz çok ilgi gördü

Cumhuriyetimizin 100. yılını da gururla kutladık
Hızlı Destek Hattı: 0212 230 56 74  |  info@profarm.com.tr