Profarm.com.tr Eticaret Web Sitesi.. 20.04.2024

REFARM & PROFARM İLE PARASITEC 2017

PARASITEC uluslararası bir fuar olup PARASİTEC-ISTANBUL’DA iki yılda bir düzenlenen halk sağlığı ile ilgili kamu kurum ve yöneticilerinin, haşere mücadele ürünlerinin ve üreticilerinin, PCO firmalarının ve çevre sağlığı yetkililerinin yer aldığı yaklaşık 30 ülkenin bir araya geldiği uluslararası bir fuar olmaya devam ediyor.
 
28-29 Eylül tarihlerinde düzenlenen Parasitec –Istanbul 2017 Haşere Kontrolü ve Halk Sağlığı Fuarı’nda en temel misyonumuz olan biyogüvenlik bilinci ile insan ve diğer canlı sağlığının korunması alanlarında bir Refarm Şirketler Topluluğu üyesi olan Profarm Ltd. Şti.’nin standında, Refarm Profarm olarak ürünlerimize yer verdik, misafirlerimizi ağırladık.
 
Canlı yaşam alanlarını her geçen gün daha güzel, daha sağlıklı hale getirebilmek adına alanında öncü firma olarak bu yılda yeni ürünlerimizle oldukça dikkat çektik. Ziyaretçilerin yanı sıra katılımcı firmaların da ürünlerimize olan ilgileri oldukça yüksek seviyedeydi. Rodent kontolünde Türkiye’de ilk olma özelliği ile öne çıkan floresanlı Broditop Pasta,  Tomcat 2 Blok ve Granül yemler, yem istasyonları, Antec Virkon S, dezenfektanlar gibi daha birçok temsilcisi olduğumuz özel ürünleri siz değerli misafirlerimize ve iş ortaklarımıza sunduk.
 
Fuar süresince standımızı ziyaret ederek bizi onurlandıran tüm iş ortaklarımıza ve misafirlerimize bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
 
Bir ilki daha gerçekleştirerek ziyaretçi bilgi formlarımızı dolduranlarla yaptığımız çekilişimizi, bu fuarda da gerçekleştireceğiz ve sonuçları en kısa zamanda sizlere www.profarm.com.tr web sayfamızdan duyuracağız. Kazananların kendilerine ayrıca bilgi verilecektir.
 
Biyogüvenlik; hastalık yapıcı, yayıcı etmenleri en aza indirgeyen ürün ve yeniliklerimizle yeniden buluşmak üzere…
 

Misafirlerimizle birlikte akşam yemeği

Parasitec 2017 Organizatörleri ile Yöneticilerimizle

Refarm & Profarm Ailesi

Standımızdan bir görünüm

 

Hızlı Destek Hattı: 0212 230 56 74  |  info@profarm.com.tr